All-In Parking Schiphol

4.1/5 (op basis van 7 ervaringen)

All-In Parking Schiphol heeft dezelfde eigenaar als Airport Parking, een behoorlijk grote speler op zo’n 16 kilometer afstand van Schiphol. U kunt bij deze aanbieder kiezen voor zowel een shuttle service als ook de valet parking service. Er zijn verscheidene extra services bij te bestellen en uw auto wordt overdekt geparkeerd.

Logo

Kosten All-In Parking Schiphol

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Voor valet parking dient u online te reserveren. 30 minuten voor arriveren op Schiphol dient u All-In Parking Schiphol te bellen zodat er een medewerker uw kant kan worden opgestuurd. U rijdt vervolgens door tot aan de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 waar de medewerker op u zit te wachten. U geeft de sleutels af en uw vakantie kan beginnen. Nadat u op de terugweg geland bent en uw bagage heeft opgehaald belt u weer naar All-In Parking Schiphol. Uw auto wordt weer op dezelfde plek voor u klaar gezet. Wanneer u kiest voor de shuttle service reserveert u net als bij valet parking ook online op de website van All-In Parking Schiphol. U rijdt dan gewoon naar het adres zoals aangegeven op uw boekingsbevestiging. U neemt van daar uit de shuttle bus naar de vertrekhal en op de terugweg belt u na het ontvangen van uw bagage All-In Parking Schiphol, zodat de shuttle bus weer uw kant kan worden opgestuurd.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van All-In Parking Schiphol voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van All-In Parking Schiphol:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 7 klanten gemiddeld een 4.1.

Klik hier om uw ervaring te delen met All-In Parking Schiphol.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
Overdekt Parkeren
Auto wassen
Autosleutels niet afgeven
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar All-In Parking Schiphol:

Veenderveld 10
2371 TV Roelofarendsveen