Autohotel

3/5 (op basis van 7 ervaringen)

Autohotel is één van de langst bestaande autoparkeerbedrijven rondom Schiphol. Ze bieden zowel een valet service als ook een shuttle service aan. Onlangs is het bedrijf overgenomen door Green Parking Schiphol maar ze opereren nog wel onder de naam Autohotel. Wij kunnen op de website van Autohotel nog zeer beperkte informatie vinden dus we gaan er eigenlijk van uit dat de naamsverandering in Green Parking Schiphol over niet al te lange tijd gaat plaatsvinden.

Logo

Kosten Autohotel

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Bij de Valet Parking service moet u voor af reserveren. Wanneer u 30 minuten voor Schiphol bent moet u bellen met Autohotel zodat ze een medewerker naar de vertrekhal kunnen sturen. Wanneer u in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 arriveert zal daar de medewerker op u wachten. U levert de sleutels in en vervolgt uw reis, uw auto wordt tegelijkertijd weggereden en veilig geparkeerd. Op de terugweg belt u Autohotel weer nadat u geland bent en uw bagage heeft opgehaald, de auto zal op dezelfde plek voor u klaar staan. Wanneer u kiest voor de shuttle service dient u ook van te voren te reserveren. U rijdt dan gewoon naar het adres zoals aangegeven op uw boekingsbevestiging. Een shuttle zal u vervolgens naar de vertrekhal brengen. Op de terugweg belt u de shuttle service weer op zodat deze u weer kan oppikken.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Autohotel voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Autohotel:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 7 klanten gemiddeld een 3.

Klik hier om uw ervaring te delen met Autohotel.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Autohotel:

Middenweg 7
1432 DE Aalsmeer

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: