Budget Shuttle

No nonsens is de beste manier om Budget Shuttle te omschrijven. Het is zeer eenvoudig, u wilt een goedkope parkeer plek en deze biedt Budget Shuttle u, zonder poespas en geen extra service. Wel wordt uw auto natuurlijk veilig geparkeerd en wordt u netjes en snel per shuttle bus naar Schiphol gebracht. Het houden van uw auto sleutel kost €10,– extra en voor overdekt parkeren wordt € 7,– in rekening gebracht.

Annuleren binnen 24 uur na reserveren is gratis, na het verlopen van de 24 uur wordt er €10,– in rekening gebracht.

Logo

Kosten Budget Shuttle

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Eerst zult u via de website van Budget Parking moeten reserveren, u ontvangt een bevestigingsmail en print deze uit. Wanneer u naar de parking toe rijdt dient u 30 minuten van te voren te bellen. U kunt u auto bij aankomst parkeren en u wordt vervolgens direct met een shuttle service naar Schiphol gebracht. U wordt door de chauffeur geholpen met het in en uitladen van de bagage. Op de terugreis belt u nadat u uw bagage terug heeft de chauffeur weer op en wordt u teruggebracht naar uw auto.

Ervaringen

Parkplaats.nl doet er alles aan om de online ervaringen van Budget Shuttle voor u in kaart te brengen. Helaas hebben we voor dit parkeerbedrijf nog geen ervaringen.

Klik hier om uw ervaring te delen met Budget Shuttle.

Faciliteiten

Shuttle Bus
Overdekt Parkeren
Autosleutels niet afgeven
24/7 geopend

Adresgegevens

Middenweg 29a
1432 DE, Aalsmeer