Budget Shuttle

3.9/5 (op basis van 378 ervaringen)

No nonsens is de beste manier om Budget Shuttle te omschrijven. Het is zeer eenvoudig, u wilt een goedkope parkeer plek en deze biedt Budget Shuttle u, zonder poespas en geen extra service. Wel wordt uw auto natuurlijk veilig geparkeerd en wordt u netjes en snel per shuttle bus naar Schiphol gebracht. Het houden van uw auto sleutel kost €10,– extra en voor overdekt parkeren wordt € 7,– in rekening gebracht.

Annuleren binnen 24 uur na reserveren is gratis, na het verlopen van de 24 uur wordt er €10,– in rekening gebracht.

Logo

Kosten Budget Shuttle

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Eerst zult u via de website van Budget Parking moeten reserveren, u ontvangt een bevestigingsmail en print deze uit. Wanneer u naar de parking toe rijdt dient u 30 minuten van te voren te bellen. U kunt u auto bij aankomst parkeren en u wordt vervolgens direct met een shuttle service naar Schiphol gebracht. U wordt door de chauffeur geholpen met het in en uitladen van de bagage. Op de terugreis belt u nadat u uw bagage terug heeft de chauffeur weer op en wordt u teruggebracht naar uw auto.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Budget Shuttle voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Budget Shuttle:

Logo Parkos

Op Parkos gaven 378 klanten gemiddeld een 3.9.

Klik hier om uw ervaring te delen met Budget Shuttle.

Faciliteiten

Shuttle Bus
Overdekt Parkeren
Autosleutels niet afgeven
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Budget Shuttle:

Middenweg 29a
1432 DE, Aalsmeer

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: