Budget Valet

Budget Valet is een bedrijf wat al meer dan 5 jaar bestaat. Ze bieden alleen een valet service aan maar tegen een zeer scherpe (budget) prijs! Ondanks de scherpe prijs is de service ook vrij goed, ze zijn 24/ bereikbaar en uw auto wordt veilig geparkeerd op een goed beveiligd terrein.

*Als u niet binnen 24 uur voor vertrek annuleert wordt er €10,– annuleringskosten in rekening gebracht.

Logo

Kosten Budget Valet

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Wanneer u online reserveert dient u de tijd aan te geven dat u daadwerkelijk parkeert en niet de vluchttijd. U rijdt naar de vertrekhal en belt 30 minuten van te voren zodat er iemand van Budget Valet uw kant op kan komen. In de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 staat deze persoon op u te wachten. U geeft de sleutels af en vervolgt uw reis, uw auto wordt tegelijkertijd weggereden en veilig geparkeerd. Op de terugweg belt u na het landen en ophalen van de bagage weer Budget Valet zodat uw auto weer op dezelfde plek neergezet kan worden en u direct naar huis kan rijden.  

Ervaringen

Parkplaats.nl doet er alles aan om de online ervaringen van Budget Valet voor u in kaart te brengen. Helaas hebben we voor dit parkeerbedrijf nog geen ervaringen.

Klik hier om uw ervaring te delen met Budget Valet.

Faciliteiten

Valet Parking
Overdekt Parkeren
24/7 geopend

Adresgegevens

Vertrekpassage
1118 AV, Schiphol