Central Parking

2.6/5 (op basis van 16 ervaringen)

Central Parking ligt wat verder van Schiphol dan de meeste aanbieders maar ze bieden naast een shuttle service ook tegen een scherpe prijs de Valet Parking optie. Ze claimen zelfs al 10 jaar de grootste aanbieder te zijn van Valet Parking op Schophol te zijn. Naast het aanbieden van parkeerplekken rondom Schiphol biedt dit bedrijf ook parkeren aan voor cruise services in Rotterdam en Amsterdam en tevens parkeren nabij de luchthavens van Rotterdam en Eindhoven.

Logo

Kosten Central Parking

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

U reserveert online een parkeerplek, u kunt 24 uur voor vertrek gratis annuleren of wijzigen. 25 minuten voor aankomst belt u het bedrijf om door te geven dat u er bijna bent. Een medewerker van Central Parking staat tussen vertrekhal 2 en 3 voor u klaar om uw auto in ontvangst te nemen. Op de terugreis belt u zodra u uw bagage compleet heeft Central Parking weer op, vervolgens zal uw auto weer op dezelfde plek voor u klaar staan.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Central Parking voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Central Parking:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 16 klanten gemiddeld een 2.6.

Klik hier om uw ervaring te delen met Central Parking.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Central Parking:

Noorddammerweg 105A
1187 ZS Amstelveen

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: