Cheap Parking

3.3/5 (op basis van 17 ervaringen)

Zeer voordelig parkeren en ook nog eens super dichtbij Schiphol, dat is Cheap Parking. Er wordt naast de shuttle service ook een valet parking service aangeboden zodat u kan genieten van nog meer comfort. Naast het parkeren kunt u ook andere service diensten afnemen zoals het wassen van u auto en het laden van elektrische voertuigen. U kunt uw reservering gratis annuleren en uw auto staat permanent bewaakt door middel van camerabeveiliging.

Logo

Kosten Cheap Parking

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

In het geval van de valet service plaatst u de reservering online bij Cheap Parking. U rijdt naar de bocht tussen vertrekhal 1 en 2, vergeet niet 30 minuten voor aanvang te bellen zodat Cheap Parking iemand kan sturen om uw auto in ontvangst te nemen. Wanneer u weer geland bent op Schiphol belt u na het ontvangen van uw bagage Cheap Parking weer op, 10 minuten later zal uw auto weer voor u klaar staan voor de vertrekhal. Wanneer u kiest voor de shuttle service reserveert u ook online maar rijdt u door naar het parkeerterrein van Cheap Parking, vervolgens stapt u in de shuttle bus en wordt u direct naar Schiphol gereden. Ook in dit geval belt u na het landen en ontvangen van uw bagage Cheap Parking op zodat ze de shuttle service naar u toe kunnen sturen.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Cheap Parking voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Cheap Parking:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 17 klanten gemiddeld een 3.3.

Klik hier om uw ervaring te delen met Cheap Parking.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
Auto wassen
Auto opladen
Autosleutels niet afgeven
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Cheap Parking:

Kruisweg 415
1437 CJ Rozenburg