Comfort Parking

4.2/5 (op basis van 316 ervaringen)

Comfort Parking op Schiphol wil de nadruk leggen op zoals de naam al doet vermoeden; comfort. Extra service naast het parkeren is dan ook geen probleem, denk hierbij aan het wassen van uw auto, elektrisch opladen, overdekt parkeren en het schoonmaken van het interieur.  Ze bieden ook een mix van valet parking en shutle parking aan en dit is vrij uniek. In dit geval maakt u de heenreis gebruik van de valet service zodat u direct uitstapt bij de vertrekhal en op de terugweg wordt u door de shuttle service opgehaald en naar de parkeerplaats gebracht waar uw auto geparkeerd staat. Een minpunt is dat wanneer u een reservering boekt en niet binnen een uur annuleert, dan brengt Comfort Parking u €10,– aan annuleringskosten  in rekening. Wanneer u een dag later terug komt van uw bestemming betaalt u €7.50 per dag extra.

Logo

Kosten Comfort Parking

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Zoals gebruikelijk moet u wanneer gereserveerd 30 minuten voor aanvang bellen met comfort parking zodat men zich kan voorbereiden op uw komst. Wanneer u gebruik maakt van de valet sevice moet u doorrijden naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Daar staat een medewerker van Comfort Parking klaar om uw auto in ontvangst te nemen alvorens u door kunt lopen naar de vertrekhal. In het geval van de shuttle service rijdt u door naar het adres op uw reserveringsbevestiging. Hier neemt u de shuttleservice richting Schiphol. Houd wel rekening dat het altijd even kan duren voordat de bus beschikbaar is. Op de terugweg belt u zodra u geland bent Comfort Parking weer op, u pikt uw bagage weer op en in de tussentijd staat uw auto of de shuttle bus weer voor u klaar op de bekende plek tussen vertrekhal 2 en 3.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Comfort Parking voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Comfort Parking:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 55 klanten gemiddeld een 3.3.

Logo Parkos

Op Parkos gaven 188 klanten gemiddeld een 4.4.

Logo Feedbackcompany.com

Op Feedbackcompany.com gaven 73 klanten gemiddeld een 4.5.

Klik hier om uw ervaring te delen met Comfort Parking.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
Overdekt Parkeren
Auto wassen
Auto opladen
Autosleutels niet afgeven
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Comfort Parking:

Beechavenue 66
1119 PW Schiphol-Rijk

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: