GreenParking Schiphol

2.7/5 (op basis van 62 ervaringen)

GreenParking Schiphol is een speler met ruim 10 jaar ervaring. Ze hebben een nieuw parkeerterrein wat zeer netjes onderhouden is en de slagboom heeft een kentekenherkenning, dus geen gehannes met parkeerkaartjes. Er is geen mogelijkheid tot overdekt parkeren maar er is 24/7 camerabewaking en het terrein is zeer goed verlicht. GreenParking Schiphol heeft 2 parkeerterreinen vlak naast elkaar maar 1 van de 2 is speciaal voor reizigers die met Corendon reizen.

Wanneer u wilt kunnen annuleren zonder extra kosten moet er bij de boeking €1,95,– dekkingskosten betaald worden.

Logo

Kosten GreenParking Schiphol

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Wanneer u gebruik maakt van de valet service dan belt u 30 minuten voor arriveren zodat GreenParking Schiphol een medewerker naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 kan sturen. Vervolgens overhandigd u de sleutels en loopt u richting de vertrekhal en uw vakantie kan beginnen. Als u gebruik maakt van de shuttle service dan rijdt u gewoon naar het opgegeven adres en passeert u de slagboom met kentekenherkenning, laat uw bagage uit bij de band en parkeert vervolgens uw auto. De sleutels mag u gewoon meenemen.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van GreenParking Schiphol voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van GreenParking Schiphol:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 62 klanten gemiddeld een 2.7.

Klik hier om uw ervaring te delen met GreenParking Schiphol.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
Autosleutels niet afgeven
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar GreenParking Schiphol:

Middenweg 7
1432 DE Aalsmeer

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: