Schiphol P1 Kort Parkeren

3.7/5 (op basis van 2.151 ervaringen)

Het P1  Kort Parkeren van Schiphol, ook wel Schiphol Visitors Parking genoemd is de parkeergarage welke het dichtstbij de terminal gelegen is. In vergelijking met P3 (5 minuten met de bus) is het dus de snelst mogelijke manier om op Schiphol te komen nadat u de auto heeft geparkeerd. Dichterbij kan dus niet. Aangezien P2 is komen te vervallen is P1 Kort Parkeren in september 2017 verbouwd en uitgebreid door Ballast Nedam. P1 Kort Parkeren wordt tegenwoordig alleen nog gebruikt voor kort parkeren tot maximaal 48 uur. P1 Kort Parkeren Schiphol is dus met name interessant voor  mensen die hun geliefden willen uitzwaaien of ophalen, zakenreizigers, of voor korte stedentrips.

Let op: Parkeert u langer dan 48 uur dan betaald u per dag een toeslag van maar liefst €100,–. Dus als u langer wilt parkeren dan adviseren wij om uw auto te parkeren op P3 lang parkeren, P4 Basic Parking of via P6 Valet Parking Schiphol.

Logo

Kosten Schiphol P1 Kort Parkeren

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

P1 Kort Parkeren is een dienst die wordt aangeboden door Schiphol zelf. Deze parkeergarage ligt tegenover de vertrekhal-aankomsthal en is daarmee met 2 minuten lopen te bereiken. Je hoeft in principe niet van te voren te reserveren maar dit raden wij zeker wel aan om te doen, dit kan tot 4 uur van te voren. De betaling kan voldaan worden via Ideal of creditcard. Je volgt via Schiphol gewoon de borden P1 Kort Parkeren, rijdt naar binnen en parkeert je auto, bijna alle plekken zijn overdekt.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Schiphol P1 Kort Parkeren voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Schiphol P1 Kort Parkeren:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 1.548 klanten gemiddeld een 3.8.

Logo Feedbackcompany.com

Op Feedbackcompany.com gaven 603 klanten gemiddeld een 3.4.

Klik hier om uw ervaring te delen met Schiphol P1 Kort Parkeren.

Faciliteiten

Overdekt Parkeren
Autosleutels niet afgeven
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Schiphol P1 Kort Parkeren:

Holiday Avenue
1118 Schiphol

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: