Schiphol P4 Basic Parking

4.2/5 (op basis van 156 ervaringen)

Wanneer u zo goedkoop mogelijk een parkeerplek wilt dan is Schiphol P4 interessant voor u. Schiphol P4 Basic Parking is een officiële Schiphol parkeerplaats welke het goedkoopste is van allemaal. Het terrein ligt uiteraard wat verder van de vertrekhal dan de andere terreinen maar is prima te bereiken vanaf de snelweg. Er is een stukje minder service,  maar daar is de prijs dus ook naar. Er zijn geen service medewerkers maar er is wel een toilet en 24/7 camerabewaking. Er gaat iedere 15 minuten een snelbus die je binnen 10 minuten naar de vertrekhal brengt.

Logo

Kosten Schiphol P4 Basic Parking

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Bij Schiphol P4 Basic Parking moet u altijd van te voren reserveren en dit kunt u doen vanaf 3 dagen parkeren of langer. Het parkeerterrein is zeer makkelijk te bereiken via de snelweg. Vervolgens neemt u de snelbus die u naar de vertrekhal brengt. Stel dat u later terug komt dan de opgegeven reservering dan betaal je €10,– per dag extra.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Schiphol P4 Basic Parking voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Schiphol P4 Basic Parking:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 156 klanten gemiddeld een 4.2.

Klik hier om uw ervaring te delen met Schiphol P4 Basic Parking.

Faciliteiten

Shuttle Bus
Auto opladen
Autosleutels niet afgeven
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Schiphol P4 Basic Parking:

Loevesteinse Randweg
1171 PK Badhoevedorp

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: