P5 Parkeren Schiphol

4.6/5 (op basis van 352 ervaringen)

P5 Parkeren Schiphol is een jong bedrijf, wat zich focust op klanttevredenheid. Ze bieden zowel valet parkeren als ook de shuttle service mogelijkheid aan. Er worden ook verschillende extra services aangeboden door P5 Parkeren zoals het wassen van uw auto en het eventueel opladen van een elektrische auto en uw auto wordt altijd bewaakt door middel van camera’s op een afgesloten terrein.

* Gratis annuleren tot 24 uur voor vertrek!

Logo

Kosten P5 Parkeren Schiphol

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Bij het valet parkeren dient u een half uur voor aankomst te bellen, een medewerker van P5 parkeren zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Uw auto wordt dan in ontvangst genomen en u kunt uw reis vervolgen. Na terugkomst op Schiphol moet u na het landen en collecteren van uw bagage even bellen met P5 parkeren zodat een medewerker uw auto weer voor u klaar kan zetten voor de vertrekhal. Bij de shuttle service rijdt u gewoon door naar het adres wat staat aangegeven op de boekingsbevestiging. U parkeert de auto en neemt de shuttle service naar Schiphol. Nadat u geland bent op de terugweg belt u ook weer met P5 parkeren zodat de shuttlebus uw kant weer kan opkomen om u op te pikken en terug te brengen naar uw auto!

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van P5 Parkeren Schiphol voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van P5 Parkeren Schiphol:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 20 klanten gemiddeld een 3.1.

Logo Parkos

Op Parkos gaven 332 klanten gemiddeld een 4.7.

Klik hier om uw ervaring te delen met P5 Parkeren Schiphol.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
Auto wassen
Auto opladen
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar P5 Parkeren Schiphol:

Kruisweg 415
1437 CJ Rozenburg

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: