Schiphol P6 Valet Parking

4.2/5 (op basis van 4.749 ervaringen)

Wie kiest voor absoluut comfort en betrouwbaarheid kiest voor Schiphol P6 Valet Parking. Dit is de officiële Schiphol Valet Parking service, en het kantoor bevindt zich bij balie P6 in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Uw auto wordt door een zogenoemde videostraat gereden en de foto’s worden opgeslagen, zo weet u zeker dat u de auto in exact dezelfde staat terug krijgt als dat u hem heeft ingeleverd. Via Gps tracker en kilometerregistratie wordt alles bijgehouden en gezorgd dat er niet meer dan 12 kilometer met uw auto wordt gereden. Uw auto wordt vervolgens op een afgesloten (onoverdekt) parkeerterrein geparkeerd met 24/7 cameratoezicht. U bevindt zich uiteraard al in de vertrekhal dus uw reis kan meteen beginnen!

 

  • Tot 24 uur van te voren kunt u een reservering annuleren, de kosten hiervan bedragen €5,–

Logo

Kosten Schiphol P6 Valet Parking

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Wanneer u wilt gebruikmaken van de dienst die Schiphol P6 Valet Parking biedt dient u altijd van te  voren te reserveren. U volgt bij aankomst op Schiphol de borden P6 valet, de slagboom herkent uw kenteken en tegelijkertijd worden de foto’s gemaakt van uw auto. U parkeer de auto aan de rechterzijde van de parkeergarage, u levert de sleutels in bij de service balie P6. U vervolgt u reis en uw auto wordt weggereden naar een parkeerplek op Schiphol. Wanneer u op de terugweg weer geland bent loopt u gewoon weer naar dezelfde balie (P6) om uw auto weer in ontvangst te nemen.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Schiphol P6 Valet Parking voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Schiphol P6 Valet Parking:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 158 klanten gemiddeld een 4.2.

Logo Feedbackcompany.com

Op Feedbackcompany.com gaven 4.591 klanten gemiddeld een 4.2.

Klik hier om uw ervaring te delen met Schiphol P6 Valet Parking.

Faciliteiten

Valet Parking
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Schiphol P6 Valet Parking:

Transportstraat
1118 BG Schiphol

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: