Q-park Parkfly Schiphol

3.1/5 (op basis van 125 ervaringen)

Q-park Schiphol is een zeer voordelige manier van parkeren bij Schiphol. De parkeergarage bevindt zich bij het Spaarne ziekenhuis en is zeer goed te bereiken via de N201. Vervolgens is er de mogelijkheid de lijnbus van Connexxion (lijn 300) te pakken om naar Schiphol zelf af te reizen. Op vertoon van u parkeerbewijs kunt u met tot maximaal 5 personen gratis reizen. Dus u betaald alleen voor het parkeren zelf en uw auto staat altijd overdekt geparkeerd!

U kunt tot een dag van te voren gratis annuleren.

Logo

Kosten Q-park Parkfly Schiphol

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Bij Q-park Schiphol moet u altijd van te voren online reserveren. U ontvangt na reserveren een qr code per e-mail waarmee u de parkeergarage kunt inrijden. Vervolgens neemt u de gratis lijnbus 300 op vertoon van uw parkeerbewijs (tot max 5 personen) welke elke 10 minuten vertrekt. Zie hier de dienstregelingen U bent daarna binnen 15 minuten aangekomen op de vertrekhal in Schiphol. Denk eraan dat u ’s nachts buslijn N30 neemt, deze vertrekt helaas maar 1 keer per uur en de transfertijd bedraagt 30 minuten in plaats van 15. Zie hier de dienstregelingen

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Q-park Parkfly Schiphol voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Q-park Parkfly Schiphol:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 87 klanten gemiddeld een 3.3.

Logo Nederlandreview.nl

Op Nederlandreview.nl gaven 38 klanten gemiddeld een 2.5.

Klik hier om uw ervaring te delen met Q-park Parkfly Schiphol.

Faciliteiten

Overdekt Parkeren
Autosleutels niet afgeven
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Q-park Parkfly Schiphol:

Spaarnepoort 2
2134 TM Hoofddorp

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: