Quick Parking

4.1/5 (op basis van 24.868 ervaringen)

Quick Parking is na de officiële Schiphol parkeergelegenheden de parkeerplaats welke het dichtstbij de vertrekhal van Schiphol ligt, slechts 4,3 kilometer! Uiteraard is Quick Parking 24 uur per dag geopend en er rijdt een shuttle bus om u naar de vertrekhal te brengen, deze rijdt altijd ook al bent u de enige reiziger. Quick Parking is zeer goed te bereiken via de snelweg en wordt over het algemeen goed beoordeelt door mensen die een ervaring hebben gehad met dit parkeerbedrijf.

Logo

Kosten Quick Parking

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

U kunt bij Quickparking tot zelf 20 minuten voor aankomst reserveren en het annuleren van een reservering is altijd gratis. Vervolgens kiest een een betalingsmogelijkheid en geeft u aan of u gebruikt wilt maken van de Valet parking dienst. Bent u een (zakelijke) frequente reiziger? Dan kunt u het beste een account aanmaken bij quick parking, u profiteert dan van interessante voordelen zoals; korting, automatische facturatie en sneller reserveren.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Quick Parking voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Quick Parking:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 1.162 klanten gemiddeld een 3.7.

Logo Kiyoh

Op Kiyoh gaven 23.701 klanten gemiddeld een 4.1.

Logo Nederlandreview.nl

Op Nederlandreview.nl gaven 5 klanten gemiddeld een 3.5.

Klik hier om uw ervaring te delen met Quick Parking.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
Overdekt Parkeren
Autosleutels niet afgeven
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Quick Parking:

Kruisweg 381
1437CH Rozenburg