Schiphol Parkfly

3.2/5 (op basis van 288 ervaringen)

Schiphol Parkfly is dezelfde onderneming als Hotel Chariot dus u kunt bij deze aanbieder naast het parkeren ook het zogenoemde park, sleep & fly boeken. Desgewenst kan er overdekt geparkeerd worden (toeslag van €5,–) en u kunt naast de shuttleservice ook kiezen voor valet parking. De ervaringen van klanten zijn over het algemeen zee positief en Parkfly is in het bezit van het keurmerk van de Vereniging van Bedrijven voor Parkeren bij Schiphol. Een betrouwbare partner als het gaat om parkeren. Wel is het noodzakelijk om de sleutel af te geven maar u kunt ten alle tijden gratis annuleren.

Logo

Kosten Schiphol Parkfly

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Bij de valet parking rijdt u direct door naar vertrekhal 3 deur A. Daar zal, nadat u 30 minuten voor aankomst gebeld heeft met Parkfly een medewerker klaar om uw auto in ontvangst te nemen. U kunt vervolgens direct door lopen naar de vertrekhal. Wanneer u weer landt belt u nadat u de bagage heeft verzamelt belt u Parkfly weer op zodat uw auto weer voor u klaar staat voor de vertrekhal. Bij de shuttle service rijdt u gewoon naar de parkeerplek zoals aangegeven op de boekingsbevestiging. Een shuttle zal u vervolgens naar de vertrekhal brengen (binnen 8 minuten).

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Schiphol Parkfly voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Schiphol Parkfly:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 222 klanten gemiddeld een 3.

Logo Parkos

Op Parkos gaven 66 klanten gemiddeld een 3.7.

Klik hier om uw ervaring te delen met Schiphol Parkfly.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
Overdekt Parkeren
Park, Sleep, Fly
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Schiphol Parkfly:

Aalsmeerderweg 191
1432 CL Aalsmeer

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: