Sun Parking

3/5 (op basis van 4 ervaringen)

Sun parking is een relatief jonge speler die zich zeer dichtbij de vertrekhal van Schiphol bevindt. Ze richten zich voornamelijk op service tegen een scherpe prijs. Sun Parking biedt zowel valet parking aan als ook de shuttle service variant. U kunt 24 uur voor aankomst de reservering kosteloos annuleren. Ze claimen dat er nooit wachttijden zijn, ook al is het topdrukte!

Logo

Kosten Sun Parking

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Wanneer u voor de valet service kiest rijdt u naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3, vergeet niet om 30 minuten voor aankomst te bellen zodat Sun Parking weet dat u er aan komt. Vervolgens staat er een medewerker klaar om uw auto in ontvangst te nemen en vervolgens te parkeren op een afgesloten en goed beveiligd parkeerterrein. Wanneer u terugkomt op Schiphol belt u Sun Parking weer op zodra uw bagage compleet is, vervolgens zal uw auto weer op de bekende plek voor de vertrekhal voor u klaar staan. Voor de shuttle service rijdt u gewoon naar het adres van het parkeerterrein, u wordt dan per shuttle service naar Schiphol gebracht (dit neemt circa 3 min. in beslag) Wanneer u landt op de terugweg belt u nad het collecteren van uw bagage Sun Parking op zodat de shuttle service weer gestuurd kan worden.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Sun Parking voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Sun Parking:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 4 klanten gemiddeld een 3.

Klik hier om uw ervaring te delen met Sun Parking.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
Auto wassen
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Sun Parking:

Kruisweg 415
1437 CJ Rozenburg

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: