The Star Parking

5/5 (op basis van 2 ervaringen)

The Star Parking is een relatief kleine en nieuwe speler op het gebied van parkeren bij Schiphol. Het mooie aan dit bedrijf is dat ze alleen aan Valet Parking doen. Dus u stapt gewoon in en uit in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Dit is zeer comfortabel, snel en The Star Parking biedt deze service ook nog eens aan tegen een zeer acceptabele prijs.

Logo

Kosten The Star Parking

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

U reserveert van te voren een parkeerplek bij The Star Parking. 30 minuten voor het arriveren op Schiphol belt u The Star Parking op om te melden dat u er aan komt. Vervolgens parkeert u de auto in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 waar een medewerker uw auto in ontvangst zal nemen. U loopt daarna zo de vertrekhal binnen en uw vakantie kan beginnen. Wanneer u weer geland bent op de terugreis belt u zodra u bent geland zodat uw auto start klaar kan worden gezet om vervolgens nogmaals te bellen wanneer u de bagage heeft ontvangen. Nadat uw bagage compleet is zal het normaal gesproken nog maximaal 20 minuten duren voordat u auto weer in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 voor u klaar staat.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van The Star Parking voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van The Star Parking:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 2 klanten gemiddeld een 5.

Klik hier om uw ervaring te delen met The Star Parking.

Faciliteiten

Valet Parking
Overdekt Parkeren
Auto wassen
Auto opladen
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar The Star Parking:

Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: