Total Care Parking

4.8/5 (op basis van 678 ervaringen)

Een scherpe prijs en een zeer klantvriendelijk bedrijf, dat is Total Care Parking. Het bedrijf is zeer gunstig gelegen aan de A4 snelweg vlak bij Schiphol, 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend en uw auto wordt op een afgesloten terrein met camerabeveiliging bewaakt. Eventueel kunt u tegen een meerprijs van €7,50 overdekt parkeren. De sleutel mag u zelf meenemen voor een bedrag van €12,50 dit heeft te maken met het feit dat de parkeer plek minder efficiënt gebruikt kan worden wanneer u de sleutel zelf bewaart. Service kenmerkt zich door het feit dat wanneer u arriveert bij Total Care Parking, de bagage voor u wordt overgedragen aan de shuttlebus terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie of thee in een verwarmde ruimte. Zodra u er klaar voor bent brengt de shuttle service u binnen 9 minuten naar Schiphol.

Gratis annuleren voor 24 uur voor vertrek!

Logo

Kosten Total Care Parking

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Total Care Parking biedt alleen de shuttle service aan voor het parkeren van uw auto. U reserveert een parkeerplek via de website, en ontvangt een bevestiging hiervan. U rijdt naar het adres aangegeven op uw boekingsbewijs, de auto wordt voor u geparkeerd en de bagage wordt van u overgenomen, in de tussentijd nuttigt u een consumptie en wordt u binnen 9 minuten naar de vertrekhal op Schiphol gebracht. Nadat u op de terugweg weer geland bent belt u het speciale nummer wat in de reserveringsmail staat zodat er binnen 10 minuten weer een shuttle voor u klaar staat op dezelfde plek wanneer u vertrok.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Total Care Parking voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Total Care Parking:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 20 klanten gemiddeld een 4.3.

Logo Parkos

Op Parkos gaven 654 klanten gemiddeld een 4.8.

Logo Nederlandreview.nl

Op Nederlandreview.nl gaven 4 klanten gemiddeld een 4.4.

Klik hier om uw ervaring te delen met Total Care Parking.

Faciliteiten

Shuttle Bus
Overdekt Parkeren
Auto wassen
Autosleutels niet afgeven
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Total Care Parking:

Veenderveld 10
2371 TV Roelofarendsveen