Vakantie Parking

Snel, gemakkelijk en goedkoop. Dit zijn eigenlijk de kenmerken van Vakantie Parking nabij Schiphol. Er wordt ook een valet service aangeboden tegen een scherpe meerprijs maar het parkeerterrein bevindt zich heel erg dichtbij de vertrekhal (slechts 3 kilometer). Het bedrijf bestaat al meer dan 9 jaar en er is ook een mogelijkheid tot overdekt parkeren (meerprijs €10,–). Annuleert u de reservering binnen een uur dan is het gratis, na een uur wordt er €10,– in rekening gebracht.

Logo

Kosten Vakantie Parking

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Wanneer u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u gewoon naar het adres van het parkeerterrein vlak bij Schiphol. U wordt met een shuttleservice binnen 5 minuten naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst belt u Vakantie Parking op zodra u de bagage bij elkaar heeft en de shuttle service zal weer voor u klaar staan op de bekende plek. Voor Valet Service belt u 30 minuten voor aankomst met Vakantie Parking om te laten weten dat u er aan komt. Er zal een medewerker voor u klaar staan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3, deze zal uw auto in ontvangst nemen en u kunt uw reis direct vervolgen. Na het landen bij terugkomst belt u Vakantie Parking weer op nadat u uw bagage compleet heeft zodat Vakantie Parking uw auto weer op de bekende plek voor u kan terugzetten.

Ervaringen

Parkplaats.nl doet er alles aan om de online ervaringen van Vakantie Parking voor u in kaart te brengen. Helaas hebben we voor dit parkeerbedrijf nog geen ervaringen.

Klik hier om uw ervaring te delen met Vakantie Parking.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
Overdekt Parkeren
Auto wassen
24/7 geopend

Adresgegevens

Kruisweg 619
2132 NB Hoofddorp