VIP Parking

4.3/5 (op basis van 55 ervaringen)

VIP Parking is een van de grootste aanbieders van Valet parkeren, uiterst betrouwbaar en zeer gefixeerd op service. VIP Parking, de naam zegt het al is alleen een valet parking service. Dus als u op zoek bent naar de scherpste prijs bent u hier niet aan het goede adres, bent u op zoek naar een zeer goede service tegen een schappelijke prijs daarentegen wel! Uw auto kan gewassen worden, getankt en tegen een meerprijs van €10,– wordt uw auto overdekt geparkeerd.

*Annuleert u binnen een uur na reserveren is het gratis na een uur wordt er €10,- in rekening gebracht.

Logo

Kosten VIP Parking

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

U reserveert een parkeerplek online via de website van VIP Parking. Een half uur voordat u op Schiphol arriveert belt u VIP Parking op zodat ze een medewerker naar u toe kunnen sturen. U rijdt door naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3, de medewerker zal uw auto in ontvangst nemen, een korte check uitvoeren en de kilometerstand noteren. De auto wordt vervolgens weggereden en geparkeerd op een afgesloten en door camera’s beveiligd terrein. Nadat u weer geland bent belt u VIP Parking weer op, uw auto wordt in dezelfde bocht weer voor u klaar gezet en kunt instappen en lekker naar huis rijden.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van VIP Parking voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van VIP Parking:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 6 klanten gemiddeld een 3.7.

Logo Feedbackcompany.com

Op Feedbackcompany.com gaven 47 klanten gemiddeld een 4.5.

Logo Nederlandreview.nl

Op Nederlandreview.nl gaven 2 klanten gemiddeld een 1.

Klik hier om uw ervaring te delen met VIP Parking.

Faciliteiten

Valet Parking
Overdekt Parkeren
Auto wassen
Auto opladen
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar VIP Parking:

Beechavenue 2
1119 PT Schiphol-Rijk