Xclusive Parking Schiphol

4.8/5 (op basis van 64 ervaringen)

Xclusive Parking Schiphol wil zijn naam eer aan doen. Alles wordt in het teken gezet om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Xclusive Parking Schiphol zegt zijn medewerkers continu te trainen om de  veiligheid van uw eigendommen te waarborgen en op het vlak van met name gastvrijheid en vriendelijkheid. Naast de shuttle service biedt Xclusive Parking Schiphol ook een Valet Parking service aan tegen relatief scherpe prijzen. Wat dit bedrijf uniek maakt is toch wel de klantgerichtheid, naast de mogelijkheid tot het compleet reinigen van uw auto (wat meerdere bedrijven aanbieden) is het zelfs mogelijk dat u een boodschappenlijst doorgeeft zodat op de dag van terugkomst een boodschappentas in uw auto klaar staat. Eigenlijk staat er geen maat op de mogelijkheden bij Xclusive Parking Schiphol aangezien er ook een butler service aangeboden wordt.

Logo

Kosten Xclusive Parking Schiphol

12 dagen (wijzigen)

Hoe werkt het?

Of u nu gebruik maakt van de Valet service of de shuttle service, in beide gevallen moet u 30 minuten voor aankomst bellen met het telefoonnummer wat staat op de bevestiging van uw reservering. In het geval van de shuttle service rijdt u door naar het adres wat is aangegeven. Xclusive Parking Schiphol heeft 4 locaties dus kijk goed op de reserveringsbevestiging voor het juiste adres. Bij aankomst wordt u geholpen met uw bagage en wordt u per shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Maakt u gebruik van de valet service dan rijdt u door naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerkers van Xclusice Parking Schiphol zijn duidelijk herkenbaar aan de kleding en uiteraard de vriendelijkheid (aldus het bedrijf). Er wordt er wordt een korte inspectie uitgevoerd van de auto, de kilometerstand wordt genoteerd en vervolgens kunt u de vertrekhal binnen lopen en wordt u auto keurig weggereden naar een afgesloten en beveiligd parkeerterrein. Nadat u op de terugreis geland bent moet u het bekende telefoonnummer weer bellen om te melden dat u er aan komt. vervolgens staat er een shuttle bus op dezelfde plek klaar als de heen reis en in het geval van de valet service staat uw eigen auto voor u gereed.

Ervaringen

Parkplaats.nl heeft de online ervaringen van Xclusive Parking Schiphol voor u in kaart gebracht. Hieronder treft u alle sites met reviews van Xclusive Parking Schiphol:

Logo Google My Business

Op Google My Business gaven 4 klanten gemiddeld een 5.

Logo Kiyoh

Op Kiyoh gaven 59 klanten gemiddeld een 4.8.

Logo Nederlandreview.nl

Op Nederlandreview.nl gaven 1 klanten gemiddeld een 4.5.

Klik hier om uw ervaring te delen met Xclusive Parking Schiphol.

Faciliteiten

Valet Parking
Shuttle Bus
Overdekt Parkeren
Auto wassen
Autosleutels niet afgeven
Gratis annuleren
24/7 geopend

Route

Vul het onderstaande adres in in uw navigatiesysteem voor de route naar Xclusive Parking Schiphol:

Kruisweg 365
Postcode: 1437 CG Rozenburg-Schiphol

Alternatieven om bij Schiphol te parkeren: