Goedkoop parkeren rondom Schiphol

Is de prijs het allerbelangrijkste voor het parkeren van je auto op Schiphol? Dan is het vergelijken van de verschillende aanbieders van parkeerplekken een noodzaak. Er zijn op en rondom Schiphol tientallen autoparkeerbedrijven die allemaal dezelfde service aanbieden; auto parkeerplaatsen. Parkeer je voor een langere periode, of maar een paar dagen. De één ligt dichtbij Schiphol, de ander biedt meer service en weer een ander heeft een hoge klanttevredenheid. Maar als je alleen op zoek bent naar de goedkoopste variant dan hoef je dus alleen maar op de prijs te letten.

Prijs vs. afstand

Eigenlijk zijn alle aanbieders die op Parkplaats.nl worden aangeboden zeer dichtbij Schiphol gevestigd en je bent dan ook ten alle tijden binnen 15 minuten bij de vertrekhal op Schiphol, met of zonder shuttle service. Vaak zijn de officiële Schiphol parkeerplekken behoorlijk duurder dan de bedrijven verder van Schiphol, uiteraard zijn er af en toe aanbiedingen en gaat dit verhaal niet helemaal op. Tevens heeft Schiphol onlangs zelf P4 Basic Parking in het leven geroepen.

Goedkoop kan duurkoop zijn en daarom hebben wij de top 3 beste en goedkoopste aanbieders voor u op een rij gezet. Als u weet wanneer u vertrekt en weer landt kunt u ook de parkeerprijs berekenen, afgestemd op uw vakantieperiode.

Aanbieder Details Beoordeling Prijs Informatie
Logo Budget Parking  Budget Parking 2.5494382022472
89 ervaringen
€ 41,00
Logo Q-park Parkfly Schiphol  Q-park Parkfly Schiphol 3.0568
125 ervaringen
€ 42,50
Logo GreenParking Schiphol  GreenParking Schiphol 2.7
62 ervaringen
€ 46,50

Deze parkeerplekken liggen verder van Schiphol en zijn gemakkelijk te bereiken via de snelwegen om Schiphol heen. Je kunt hier tegen een zeer laag tarief (onoverdekt) parkeren, en er gaat om de 15 minuten een shuttle bus naar de vertrekhal. Dus wanneer je op zoek bent naar een goedkope parkeerplek op of nabij Schiphol? Zoek, vergelijk en vind je via Parkplaats.nl.