Kort parkeren bij Schiphol

Elke bezoeker van Schiphol die met de auto komt moet parkeren en heeft dan ook een parkeerplek nodig. Wanneer u niet langer dan 3 dagen op reis gaat, iemand moet afzetten of gaat ophalen dan heeft u een parkeerplek nodig voor kort parkeren. De officiële parkeerplaats van Schiphol wordt aangeduid met P1. Vroeger kon u ook parkeren op P2 maar Schiphol heeft dit parkeerterrein tegenwoordig niet in gebruik.

Parkeer je kort, dan is comfort natuurlijk belangrijk. P1 ligt direct naar Schiphol en mede daarom perfect voor een korte parkeerduur. U kunt echter ook kiezen voor valet parking. Hierbij wordt uw auto voor u geparkeerd en zorgt het parkeerbedrijf er voor dat uw auto weer klaarstaat wanneer u bent geland. Ideaal!

Wij hebben alle parkeerbedrijven rondom Schiphol voor u vergeleken. Wilt u kort parkeren, dan adviseren wij de volgende bedrijven:

Aanbieder Details Beoordeling Prijs Informatie
Logo Budget Parking  Budget Parking 2.5494382022472
89 ervaringen
€ 24,00
Logo GreenParking Schiphol  GreenParking Schiphol 2.7
62 ervaringen
€ 26,00
Logo Vakantie Parking  Vakantie Parking 4.3938697318008
783 ervaringen
€ 27,00

Schiphol P1 Kort Parkeren

Wanneer u iemand ophaalt en wat langer tijd nodig heeft om degene uit te zwaaien of u gaat een korte reis maken dan kunt u gebruik maken van Schiphol P1 om kort te Parkeren. Het is voornamelijk overdekt parkeren, er is overal video toezicht en u kunt gemakkelijk lopend naar de vertrek- en aankomsthal.

Let op: Om iedereen een parkeerplek te bieden, kun je op P1 Schiphol Kort Parkeren maximaal 48 uur blijven staan. Parkeer je langer, dan wordt het parkeerbedrag verhoogd met € 100 per dag.