Lang Parkeren

Wilt u langer dan 3 dagen parkeren? Dan spreken we over Lang parkeren! Lang parkeren kan erg duur zijn, wij adviseren u dan ook om de verschillende optie’s van lang parkeren goed te vergelijken voordat u een parkeerplek boekt. Er zijn verschillende mogelijkheden voor lang parkeren; wilt u dat uw auto overdekt staat? Wilt u wel of geen sleutels afgeven? Wilt u zo dicht mogelijk bij Schiphol parkeren?

Er zijn zo veel optie’s Het is tegenwoordig zelfs mogelijk dat u auto wordt gewassen, een onderhoudsbeurt krijgt of dat uw elektrische auto weer vol geladen is wanneer u terug komt van uw reis. Zoals gezegd kunt u via Parkplaats.nl gemakkelijk alle beschikbare lang parkeer varianten met elkaar vergelijken.

Ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat om parkeren bij Schiphol? Begrijpelijk. Om u te helpen scheiden wij het kaf van het koren en tonen we u hieronder de top 3 bedrijven om lang bij Schiphol te parkeren. Klik op één van de bedrijven voor meer informatie over de werkwijze en prijzen.

Aanbieder Details Beoordeling Prijs Informatie
Logo Q-park Parkfly Schiphol  Q-park Parkfly Schiphol 3.0568
125 ervaringen
€ 54,50
Logo GreenParking Schiphol  GreenParking Schiphol 2.7
62 ervaringen
€ 62,00
Logo 247 Parking  247 Parking 3.992607859302
3.639 ervaringen
€ 64,00

Vergelijk alle aanbieders

P3 lang parkeren van Schiphol zelf is vaak de meest prijzige variant. Uiteraard is deze lang parkeerplek wel het dichtstbij de luchthaven maar hier betaal je dus ook voor. Doordat de parkeerprijzen de laatste jaren de pan uit rijzen zijn er rondom Schiphol steeds meer parkeer aanbieders bij gekomen die lang parkeren aanbieden tegen scherpere prijzen.

Deze parkeerbedrijven zijn natuurlijk wel iets verder gelegen van Schiphol maar ze bieden bijna altijd een pendelservice aan zodat u vaak binnen 10 minuten alsnog op Schiphol bent. Daarbij komt dat u veel goedkoper uit bent met parkeren dan bij een officiële Schiphol parkeerplek. Wel is er door Schiphol P4 Basic Parking in het lever geroepen, dit is een onoverdekte parkeerplaats en makkelijk te bereiken via de snelwegen. Er gaat iedere 15 minuten een pendelbus naar de vertrekhal en aankomsthal.