Valet parking Schiphol

Valet parking is veruit de meest comfortabele en snelste manier van parkeren. U rijdt met uw auto gewoon naar de vertrekhal op Schiphol, waar u uitstapt staat een medewerker klaar van het bedrijf waar u de parkeerplek heeft geboekt. De auto wordt vervolgens kort geïnspecteerd, de kilometerstand wordt genoteerd en u sleutels worden in ontvangst genomen. Vervolgens loopt u gewoon Schiphol binnen en wordt uw auto weggereden naar een afgesloten parkeerterrein.

Omdat u één van uw meest waardevolle bezittingen meegeeft is het natuurlijk belangrijk dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf. Om u te helpen bij uw keuze hebben wij alle bedrijven op een rij gezet die Valet Parking aanbieden voor Schiphol. Hieronder treft u de top 3 aanbieders. Klik op één van de aanbieders voor meer informatie.

Aanbieder Details Beoordeling Prijs Informatie
Logo GreenParking Schiphol  GreenParking Schiphol 2.7
62 ervaringen
€ 41,50
Logo Vakantie Parking  Vakantie Parking 4.3938697318008
783 ervaringen
€ 45,00
Logo Sun Parking  Sun Parking 3
4 ervaringen
€ 48,00

Prijzen vergelijken

De officiële valet parking service van Schiphol zelf is P6 Valet Parking. Je geeft je sleutels af bij de balie van P6 tussen vertrekhal 1 en 2. Maar natuurlijk zijn er vele andere aanbieders die dezelfde service bieden tegen scherpere tarieven. Via onze vergelijker kun je ook makkelijk de verschillende aanbieders van valet parking vergelijken.  Tegenwoordig gaat de service van valet parking veel verder dan alleen parkeren. Er zijn verscheidene valet parking bedrijven die diensten aanbieden zoals; autowassen/auto poetsen, onderhoudsservice of het voltanken of volladen van elektrische auto’s.